Video: GoT-acteur Natalie Dormer als Dr Lexi T'Perro in Mass Effect: Andromeda

Geplaatst: 23 februari 2017 17:45
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Game of Thrones-acteur Natalie Dormer (Margaery Tyrell) spreekt de stem in van Dr Lexi T'Perro in Mass Effect: Andromeda. Dit hebben uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar BioWare zojuist laten weten middels onderstaande trailer.

In de video gaat Dormer in op haar personage in de game. De stemacteur laat onder andere weten dat Dr Lexi T'Perro de dokter is aan boord van de Tempest. Het is haar rol om de speler te begeleiden door het universum. De personage zit nogal vol emotie en dat ga je ook merken in de game.

Het is overigens niet de enige Game of Thrones-acteur die een rol heeft in de game. Ook Gethin Anthony (Renly Baratheon) spreekt de stem in van Gil.

Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maart aanstaande voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer