Downloadnieuws: Trine 2: Director's Cut, GTA V en Psychonauts: In The Rhombus Of Ruin

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is woensdag en zoals gebruikelijk betekent dit dat het tijd is om het downloadnieuws van deze week door te nemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste games en aanbiedingen, die te vinden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week zetten we Trine 2: Director's Cut, GTA V en Psychonauts In The Rhombus Of Ruin in het zonnetje.

Nintendo eShop - Trine 2: Director's Cut

Trine 2: Director's Cut is een side-scrolling avontuur met actie, platformgameplay en puzzels. In de game speel je als de Wizard, de Thief of de Knight, die de prachtige sprookjeswereld proberen te bevrijden van goblins en ander gespuis. Het is mogelijk om de game alleen te doorlopen of samen met twee andere spelers, zowel online als offline. Trine 2 voor de Wii U kost normaal 16,99 euro, maar is tot en met 9 maart in de aanbieding in de Nintendo eShop voor 8,49 euro.

Xbox Live Marketplace - GTA V

Deze week is GTA V aan te schaffen voor de Xbox One met vijftig procent korting. De game speelt zich af in de open wereld van Los Santos. Hierin speel je als de personages Michael, Franklin en Trevor, die in een groots avontuur belanden waarin een aantal grote overvallen worden gepleegd. Naast de geweldige verhaallijn kun je ook aan de slag in de levendige wereld van GTA Online. Naast de hoofdgame wordt er deze week ook vijftig en zestig procent korting gegeven op drie Shark Cash Cards, waarmee je extra Rockstar Dollars krijgt voor GTA Online.

PSN - Psychonauts In The Rhombus Of Ruin

Psychonauts In The Rhombus Of Ruin is een virtual reality avontuur. In de game speel je als de jonge Raz, die lid is van de paranormale groep: de Pyschonauts. Raz gaat samen met zijn team op onderzoek in het hart van de Rhombus of Ruin in de oceaan. Al snel wordt zijn team ontvoerd en is het aan Raz om hen te redden en te ontdekken wie ze ontvoerd heeft. Psychonauts In The Rhombus Of Ruin is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 voor 18,99 euro. PS Plus-abonnees kunnen de game tot 9 maart aanschaffen voor 17,09 euro.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto V

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

17 september 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

Beste game van 2013

Lees meer