Bethesda heeft drie nieuwe games in ontwikkeling

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Bethesda heeft drie nieuwe games in ontwikkeling. Dit heeft Todd Howard, executive producer, laten weten tegenover website Glixel.

Naast The Elder Scroll V: Skyrim voor de Nintendo Switch, Fallout VR heeft de Amerikaanse uitgever nog drie andere games in de planning. Een daarvan is een mobiele game. Als we Howard mogen geloven gaat één daarvan een typisch Bethesda-klassieker zijn. De schaal moet nog groter zijn dan het werk dat we tot op heden konden spelen.

Mogelijk heeft hij het hier over The Elder Scrolls VI, maar het kan net zo goed om een nieuwe IP gaan. Het is niet bekend of deze games aanstaande E3 ook bekendgemaakt gaan worden. De E3-persconferentie van Bethesda wordt op zondag 11 juni gehouden, net als die van Microsoft Xbox.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer