Downloadnieuws: MX Nitro, Tank Troopers en So Many Me

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer woensdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw portie downloadnieuws. Van de nieuwe downloadreleases en aanbiedingen maken wij iedere week een selectie voor jullie. De volgende titels zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de PlayStation Store, Xbox Games Store, Steam Store, en Nintendo eShop.

PlayStation Store, Xbox Games Store, Steam: MX Nitro

Deze week kunnen we losgaan met meer dan 55 stunts en spectaculaire crashes in MX Nitro. De motorcrossgame biedt veertig uur aan gameplay met dertien eindbazen, veertig circuits en wereldwijde uitdagingen tegen vrienden en online spelers. Daarbij kun je jouw motor en outfit geheel aanpassen met skins en upgrades. MX Nitro is vanaf nu te downloaden voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Nintendo eShop: Tank Troopers

Altijd al een tank willen besturen? Dan is dit je kans. Vanaf morgen voegt Nintendo een nieuwe game toe aan de Nintendo 3DS eShop, namelijk: Tank Troopers. Je kunt de game alleen spelen door dertig missies met succes uit te voeren of met maximaal zes spelers op vijf verschillende slagvelden met meerdere gamemodi mogelijkheden te strijden. Tank Troopers is voor €7.99 te downloaden voor de Nintendo 3DS.

PlayStation Store: So Many Me

Geheel onbekend is de game So Many Me niet. De game verscheen in 2014 namelijk al voor de pc en kwam in 2015 naar de Xbox One. Nu is eindelijk ook de PlayStation 4 aan de beurt. De puzzelgame heeft inmiddels als meerdere awards gewonnen, waaronder de E3 2014 award top 10 family game. So Many Me is voor €15.99 te downloaden in de PlayStation Store.

Lees meer