Downloadnieuws: Nioh, Uncanny Valley, Plantera

Geplaatst: 8 februari 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De week is weer doormidden en dat betekent dat je kan gaan uitkijken naar een weekend vol games. Maar wat wordt het? En op welk platform? Daarom is hier het downloadnieuws waarbij we de nieuwste games en beste aanbiedingen uit de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop op een rij zetten. Deze week laten wij ons licht schijnen op Nioh, Uncanny Valley en Plantera.

PlayStation Store - Nioh

"Team Ninja heeft voor het eerst, sinds Ninja Gaiden 2, weer echt een pareltje gemaakt." Het zijn de woorden van Peter over deze unieke game die enkel uitkomt voor de PlayStation 4. Nioh kan gezien worden als een mix van Onimusha en Dark Souls en dat is volgens Peter waarom iedereen deze game moet proberen. Durf jij de strijd aan met William Adams? Dan kan dat vanaf 9 februari.

PlayStation Store - Uncanny Valley

Uncanny Valley is een survival-horrorgame met een mix van ontdekken, puzzels en actie die elke speler weer een ander uniek verhaal voorschotelt. Al je acties hebben namelijk invloed op het verloop van de game. De game gaat echt terug naar de roots van de survival-horrorgames en wel in pixelvorm. Uncanny Valley is vanaf nu te downloaden voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Nintendo eShop - Plantera

I
n Plantera ga je terug naar het eeuwenoude boerenleven en moet je met het opzetten van jouw eigen tuin met planten en dieren geld verdienen. Met het verdiende geld kan je weer meer planten en dieren kopen. Uiteindelijk leidt dit ertoe dat je ook je tuin weer verder kan uitbreiden. Plantera komt morgen naar de Nintendo eShop en is verkrijgbaar voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Lees meer