Rainbow Six: Siege video focust zich op Operation Velvet Shell

door Kees Wijnhorst
 • Bron: VG247
 • De nieuwste video focust zich op de content van Operation Velvet Shell. Ubisoft heeft daarnaast ook een nieuwe developer diary uitgebracht waarin de makers meer vertellen over het twee seizoen van de tactische shooter.

  Operation Velvet Shell bevat de nieuwe map Coastline, en de Operators Mira en Jackal. Mira is de zwaar gepantserde verdediger die gebruik kan maken van een SMG of shotgun. Als gadget heeft ze een kogelwerende spiegel die in muren geplaatst kan worden. Het is slechts mogelijk om vanuit één kant door de spiegel heen te kijken, wat het ideaal maakt voor de verdedigende partij. De nieuwe aanvaller is de medium gepantserde Jackal, die voorzien is van SMGs, shotguns en aanvalsgeweren. Zijn vaardigheid zorgt ervoor dat je voetsporen van vijanden kunt zien en ze dus makkelijk kunt opsporen.





  Operation Velvet Shell verschijnt op 7 februari voor alle platformen. Bezitters van de Season Pass kunnen meteen aan de slag met de nieuwe Operators. Spelers zonder de pas moeten een weekje wachten voordat zij deze kunnen vrijspelen.

  Game informatie

  Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

   tom-clancy-s-rainbow-six-siege
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   01 december 2015
   Genre:
   Shooter, Strategie
   Ontwikkelaar:
   Ubisoft
   Uitgever:
   Ubisoft

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked