PlayStation 4 krijgt 'Boost Mode'

door Alex Zweers
De PlayStation 4 krijgt een 'Boost Mode'. De Boost Mode maakt het mogelijk om games, zonder update, beter te laten draaien op je PlayStation 4 Pro. De update is beschikbaar vanaf het verschijnen van de software update 4.50, waar wij over schreven.

De Boost Mode laat de PlayStation 4 Pro op een hogere GPU en CPU kloksnelheid draaien. Dit gaat voor vloeiende gameplaybeelden zorgen voor games die zijn verschenen voor de release van de PlayStation 4 Pro en nog geen update hebben gehad. In onderstaande video zie je de verschillen met en zonder deze modus.Sony laat verder nog weten dat de Boost Mode niet voor een hogere resolutie gaat zorgen. De prestaties worden enkel stabieler en in sommige gevallen zelfs beter dan dat. Gameliner Awards-winnaar van 2015, , had in het verleden nog wel moeite met gebieden met veel bebossing (bomen, planten en struiken) en met de Boost Mode is daarvan weinig meer te merken.

Naast de Boost Mode maakt update 4.50 het ook mogelijk om een harde schijf van maximaal 8TB aan te sluiten aan je PlayStation 4, maar ook het toevoegen van een screenshot op de background van het hoofdmenu. De bèta van de software update is inmiddels al verschenen, maar wanneer de update voor iedereen beschikbaar is is vooralsnog niet bekendgemaakt.

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

    Bold Spoiler
    smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked