Software update voor PS4 maakt ondersteuning mogelijk voor externe HDD tot 8TB

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sony heeft zojuist bekendgemaakt dat de PlayStation 4 ondersteuning krijgt voor een externe harde schrijf tot maximaal 8 TB. De optie wordt mogelijk bij de aanstaande software update 4.50. Naast een externe harde schijf zijn er meer opties mogelijk zoals je screenshot instellen als background in het hoofdmenu.

John Koller, Vice President, PlayStation Brand Marketing, laat weten op de officiële PlayStation Blog dat met de software update meer ruimte beschikbaar wordt gemaakt voor je PlayStation 4 tot 8TB, iets wat natuurlijk erg fijn is.

De software update maakt het ook mogelijk om in-game screenshots als achtergrond in te stellen in het hoofdmenu. Er worden opties toegevoegd, zoals schaduw achter de teksten en iconen om dit mogelijk te maken. Je kunt ook screenshots aanpassen met behulp van de Photo Mode in de Sharefactory om je eigen aangepaste achtergrond te maken.

In de laatste software update is de Quick Menu toegevoegd aan de PlayStation 4 (het menu dat verschijnt wanneer je lang de PS-knop op de DualShock 4-controller indrukt). In de aanstaande software update wordt deze menu verder toegankelijk gemaakt voor gebruikers.

Verder wordt de notificatielijst verder vereenvoudigd en 3D-films kunnen vanaf deze software update bekeken worden op de PlayStation VR. Sony laat weten dat er meer functies beschikbaar worden gemaakt in de nabije toekomst met software update 4.50, mocht dit het geval zijn lees je het als eerste terug op onze website.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer