Resident Evil 7 toont Banned Footage DLC Vol. 1

door Michelle Plantinga
 • Bron: Capcom persbericht
 • toont de DLC Banned Footage Vol. 1. Vanaf vandaag is het eerste deel van de DLC genaamd Banned Footage beschikbaar voor PlayStation 4-gebruikers. De uitbreiding bestaan in totaal uit twee delen en toont vandaag het eerste deel in de onderstaande trailer.

  Banned Footage Vol. 1 bevat een level genaamd Bedroom waarbij je moet ontsnappen uit een gesloten kamer. Ook wordt Nightmare toegevoegd waarbij je hordes vijanden moet zien te overleven door items en vallen te maken. Daarbij bevat het eerste deel de extra moeilijke modes 'Ethan Must Die', welke helaas geen PlayStation VR ondersteunt.  Resident Evil 7 Banned Footage DLC Vol. 1 is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4 en verschijnt op 21 februari ook voor de Xbox One en pc. Het tweede deel van de DLC komt op 14 februari aanstaande naar de PlayStation 4 en 21 februari naar de Xbox One en pc.

  Game informatie

  Resident Evil 7: Biohazard

   resident-evil-7-biohazard
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   24 januari 2017
   Genre:
   Survival Horror
   Ontwikkelaar:
   Capcom
   Uitgever:
   Capcom

  Reacties

  Simon Kayzel (03 februari 2017 - 07:38)
  Simon Kayzel
  • Boss
  • 1197 reacties

  Mij lijkt eigenlijk alleen de NIghtmare mode leuk, de puzzel level doen je maar 1 keer gok ik en Ethan must Die zal wel onmogelijk zijn. Wacht wel tot de dlc keer in de actie is

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked