Downloadnieuws: CoD: Infinite Warfare - Sabotage, Hitman: Landslide en de Zelda-games

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Wij zijn alweer aanbeland bij de woensdag en dat betekent dat het tijd is om het downloadnieuws door te nemen. Zoals gebruikelijk kijken we welke nieuwe games en aanbiedingen er deze week zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met de Sabotage-DLC voor Call of Duty: Infinite Warfare, de laatste bonus-missie voor Hitman en korting op The Legend of Zelda-games.

PSN - Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage

Het eerste DLC-pack voor Call of Duty: Infinite Warfare genaamd Sabotage is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4. Het pakket bevat vier nieuwe multiplayermaps. Het gaat om de digitale stad Neon, de nachtelijke Brooklyn-map Noir, de Venetiaanse map Renaissance en Dominion, wat een remake is van Afghan uit Modern Warfare 2. Het Map-pack bevat tot slot de nieuwe zombiemap Rave in the Redwoods, die zich afspeelt op een verlaten kampeerterrein.

Steam, PSN, Xbox Live - Hitman Bonus Mission: Landslide

Landslide, de derde en laatste bonus-missie voor Hitman, speelt zich af in een aangepaste versie van Sapienza. Deze missie draait om de zakenman Marco Abiatti, die met behulp van zijn maffiabanden, burgemeester wil worden. In Sapienza heeft hij een groot evenement georganiseerd om zo de stemmen van de inwoners te winnen. Helaas voor Abiatti is Agent 47 aanwezig om persoonlijk zijn tegenstem te bezorgen. De bonusmissie Landslide is nu te downloaden voor bezitters van de Full Experience of Upgrade Pack. De missie is samen met de eerste twee bonus-missies ook los verkrijgbaar en daarnaast aanwezig op de disc-versie van Hitman: The Complete First Season.

Nintendo eShop - The Legend of Zelda-games

Nintendo heeft een speciale aanbieding voor op diverse The Legend of Zelda-games. Leden van My Nintendo krijgen dertig procent korting op diverse games waaronder The Legend of Zelda, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, en Hyrule Warriors: Legends. Daarnaast wordt er tot wel vijftig procent korting gegeven op aanvullende content en thema's voor het Home-menu van de Nintendo 3DS. De aanbieding op de Zelda-games en content is geldig tot en met 9 februari.

Lees meer