Closed Bèta Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands start 3 februari

door Alex Zweers
De Closed Bèta van start op vrijdag 3 februari en eindigt maandag 6 februari. Dit heeft Ubisoft zojuist laten weten middels een persbericht. Daarnaast heeft Ubisoft ook twee nieuwe trailers vrijgegeven, deze kun je hieronder bekijken.

Het pre-loaden van de game voor de gesloten bèta is vanaf 1 februari mogelijk. Wil je ervaren hoe het is om een Ghost te zijn, kun je jezelf vanaf vandaag op de website van de game voor deelname aan de gesloten bèta.

Je kunt tijdens het spelen van de gesloten bèta de provincie Itacua ontdekken. Deze provincie maakt onderdeel uit van Bolivia van de nabije toekomst waar de game zich afspeelt. Je gaat samen met de andere Ghosts het Santa Blanca drugskartel uitschakelen. Het criminele bende wordt aangestuurd door El Sueño.

De release van Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands staat gepland voor 7 maart aanstaande voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wij zijn vandaag met de game uitgebreid aan de slag geweest en vertellen je er binnenkort alles over in een uitgebreide hands-on.

Game informatie

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  tom-clancy-s-ghost-recon-wildlands
  Platform:
  PlayStation 4
  Releasedatum:
  07 maart 2017
  Genre:
  Shooter, Actie
  Ontwikkelaar:
  Ubisoft
  Uitgever:
  Ubisoft

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

Plaats reactie:

  Bold Spoiler
  smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked