DICE onthult inhoud van eerste DLC-Pack voor Battlefield 1

door Kees Wijnhorst
 • Bron: VG247
 • Ontwikkelaar DICE heeft de inhoud van het eerste DLC-Pack voor onthuld. De content, genaamd They Shall Not Pass, focust zich volledig op het Franse leger en bevat onder andere nieuwe maps en wapens.

  They Shall Not Pass voegt vier maps toe aan de game: Verdun Heights, Fort Vaux, Soissons en Rupture. Spelers kunnen aan de slag met de nieuwe Elite-klassen Trench Raider, een melee-personage met enorm veel granaten. De DLC bevat verder het Behemoth-voertuig Char 2C Super Heavy Tank, de zware Franse St. Chamond tank en de Siege Howitzer, die de plaats van de Field Guns inneemt in de nieuwe maps.

  In They Shall Not Pass wordt ook een nieuwe modus toegevoegd genaamd Frontlines. Deze modus is een mix tussen Conquest en Rush, en hierin moeten beide partijen strategische punten innemen. Wanneer het vijandelijke hoofdkwartier wordt ingenomen moeten vervolgens de telegraaf-palen worden vernietigt om de ronde te winnen.

  They Shall Not Pass verschijnt in maart en is twee weken eerder beschikbaar voor bezitters van de Battlefield 1 Premium Pass.

  Game informatie

  Battlefield 1

   battlefield-1
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   21 oktober 2016
   Genre:
   Shooter
   Ontwikkelaar:
   EA DICE
   Uitgever:
   Electronic Arts

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked