Pokémon Bank ontvangt vandaag grote update

door Bobby Grasso
 • Bron: Persbericht Media Tornado
 • Pokémon Bank ontvangt vandaag een grote update. Dat heeft The Pokémon Company International en Nintendo vandaag bekendgemaakt. Vanaf vandaag kunnen Pokémon die gevangen zijn in Pokémon Red, Blue en Yellow overgezet worden naar en . Daarnaast kunnen Pokémon Bank-spelers gratis Mewnium Z ontvangen.

  Door de update wordt het mogelijk om Pokémon die normaal niet verschijnen in Pokémon Sun en Moon op te halen als je ze hebt gevangen in eerdere versies van Pokémon. Door ze in de Pokémon Bank te stoppen en later op te halen, kan je ze nu gebruiken voor gevechten. Wat eerst nog niet mogelijk was, was om Pokémon uit Pokémon Red, Blue en Yellow naar de Pokémon Bank toe te zetten. Ook dat is vanaf vandaag mogelijk.  Tot slot kunnen alle spelers die Pokémon Bank tussen 25 januari tot 2 oktober 2017 bezoeken, de speciale Mewnium Z opvragen. Dit Z-Crystal is speciaal voor de legendarische Pokémon Mew en verder niet verkrijgbaar of te vinden. Als je dit Z-Crystal aan Mew geeft en deze kent de aanval Psychic, dan kan je nu gebruik maken van de krachtige Z-Move Genesis Supernova.

  Pokémon Bank is een abonnementsservice met een jaarlijkse lidmaatschapsbijdragen. Wat de update nog meer brengt en hoe je een Mewnium Z kan op vragen, lees je op de site van Pokémon Bank.

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked