Pokémon Duel nu gratis te downloaden

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Pokémon Duel is nu gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Dat heeft The Pokémon Company International bekendgemaakt. In Pokémon Duel is een strategische game waarin je strijd met Pokémon beeldjes. Als je het gebied van je tegenstander hebt bereikt, dan win je de game.

Elke speler start met zes Pokémon die elk hun eigen krachten hebben. Daarnaast heeft elke Pokémon zijn eigen aantal stappen die hij kan zetten. Wanneer twee Pokémon met elkaar botsen op het veld, komt er een gevecht. Voor een extra strategische laag kan elke speler in het begin een plate kiezen. Deze plates hebben allemaal andere affecten zoals het uitwisselen van posities van Pokémon en uitbrediing van de diverse gevechtsmogelijkheden.

In de game wordt je gekoppeld aan spelers van jou niveau, waardoor je dus altijd strategisch moet denken en het niet wint met brute kracht. De game is volledig gratis speelbaar, maar via in-app aankopen kun je extra plates of boosters. Materialen die je in deze boosters vind, kun je ruilen tegen gewenste Pokémon.

Pokémon Duel is nu gratis verkrijgbaar via de App Store en Google Play.

Bron: Persbericht Media Tornado
Lees meer