Video: Tom Clancy's The Division - The Last Stand Teaser

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De laatste uitbreiding van Tom Clancy's The Division, The Last Stand, is onderweg en daarvan inmiddels een teaser trailer van verschenen. Je kunt deze teaser van de trailer hieronder bekijken. Je moet nog even wachten op de volledige trailer, deze staat voor morgenmiddag (17:00 uur Nederlandse tijd) gepland op Twitch.

Deze laatste uitbreiding van Tom Clancy's The Division zou aanvankelijk eind 2016 verschijnen, maar werd uitgesteld naar begin 2017. De trailer laat niet veel zien van de inhoud van deze laatste uitbreiding, behalve de naam en moet zich mogelijk op gevechten tussen spelers richten.

De voorlaatste uitbreiding genaamd Survival is door Rudy gereviewd en kreeg van hem vier uit vijf gouden sterren toebedeeld. Tom Clancy's The Division staat op de vijftiende plek in de top 25 beste games van 2016, maar had van mij persoonlijk wel wat plekjes hoger mogen staan op de lijst.

Bron: YouTube
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer