Yooka-Laylee krijgt een mulitplayer

door Alex Zweers
 • Bron: YouTube
 • Kickstart-project krijgt een multiplayer, tevens is er ook een trailer vrijgegeven die je hieronder kunt bekijken. De game krijgt een offline multiplayer die je met vier man tegelijk tegen elkaar kunt spelen in Rextro's Radical Arcade.

  Een aantal multiplayer minigames zijn bekendgemaakt: Glaciators, Kartos Karting, Blag the Flag, Gun-let Run, Jobstacle Course en Hurdle Hijinx. Blag the Flag is een soort van 'capture the flag' en Kartos Karting is een racegame. Je kunt in de multiplayer speciale muntjes scoren die je weer kunt inwisselen bij de arcade-kasten voor een power-up.  Je kunt in het normale avontuur ook worden geholpen door een tweede speler. De tweede speler kan je dan helpen met het oprapen van spullen tijdens het avontuur. Het kan je daarnaast helpen met het overbruggen van moeilijke platformen en bij het onschadelijk maken van vallen.

  Yooka-Laylee verschijnt 11 april aanstaande voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en Linux. Het is nog niet bekend of de game ook voor de Nintendo Switch uitkomt.

  Game informatie

  Yooka-Laylee

   yooka-laylee
   Platform:
   PlayStation 4
   Releasedatum:
   11 april 2017
   Genre:
   Actie, Avonturen
   Ontwikkelaar:
   Playtonic Games
   Uitgever:
   Playtonic Games

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked