Video: Yooka-Laylee krijgt een mulitplayer

Geplaatst: 19 januari 2017 21:35
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Kickstart-project Yooka-Laylee krijgt een multiplayer, tevens is er ook een trailer vrijgegeven die je hieronder kunt bekijken. De game krijgt een offline multiplayer die je met vier man tegelijk tegen elkaar kunt spelen in Rextro's Radical Arcade.

Een aantal multiplayer minigames zijn bekendgemaakt: Glaciators, Kartos Karting, Blag the Flag, Gun-let Run, Jobstacle Course en Hurdle Hijinx. Blag the Flag is een soort van 'capture the flag' en Kartos Karting is een racegame. Je kunt in de multiplayer speciale muntjes scoren die je weer kunt inwisselen bij de arcade-kasten voor een power-up.

Je kunt in het normale avontuur ook worden geholpen door een tweede speler. De tweede speler kan je dan helpen met het oprapen van spullen tijdens het avontuur. Het kan je daarnaast helpen met het overbruggen van moeilijke platformen en bij het onschadelijk maken van vallen.

Yooka-Laylee verschijnt 11 april aanstaande voor de PlayStation 4, Xbox One, pc en Linux. Het is nog niet bekend of de game ook voor de Nintendo Switch uitkomt.

Bron: YouTube
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer