Video: Meer informatie bekend over multiplayer-content gesloten bèta For Honor

Geplaatst:
Aangepast: 13 mei 2018 21:29

Ubisoft heeft vandaag meer informatie bekendgemaakt over de multiplayer-content van de gesloten bèta van For Honor. De gesloten bèta gaat van 26 tot 29 januari aanstaande plaatsvinden, waarbij spelers vier dagen lang de nieuwe multiplayer-content kunnen checken, nieuwe maps ontdekken en nieuwe speelbare helden kunnen uitproberen. Ubisoft heeft ook website SCARS in het leven geroepen en is er een nieuwe trailer vrijgegeven, deze kun je hieronder bekijken.

In de bèta kun je dus aan de slag met de multiplayer van For Honor. Daarbij zijn twaalf helden beschikbaar verdeeld over drie facties. De facties zijn: Ridders, Vikingen en de Samoerai waar we eerder al kennis mee hebben kunnen maken. De helden waaruit je kunt kiezen zijn allemaal verschillend van elkaar en hebben hun eigen speelstijl, harnas en wapens, vaardigheden en ieder heeft zijn eigen voortgang. In de bèta ga je met elkaar de strijdt aan in drie van de uiteindelijk vijf multiplayermodi die in de uiteindelijke game van For Honor beschikbaar gaan zijn. Dit zijn: Dominion 4x4, Brawl 2v2 en Duel 1v1. Je kunt met elkaar op in totaal zes verschillende maps knokken, waarvan drie maps sowieso nieuw zijn.

Als je toegang hebt tot de gesloten bèta van de multiplayer kun je deelnemen aan de Faction War. De Faction War houdt continue (cross-platform) alle statistieken online bij tussen de verschillende titanen . Ben je fan van de game? Dan kun je je nog inschrijven voor de gesloten bèta.

De Franse ontwikkelaar en uitgever heeft daarnaast SCARS geïntroduceerd. Het is een interactieve website van de game waar je meer informatie kunt krijgen van de verschillende helden en facties uit de game. De website gaat in op ieder detail, zoals de littekens op het zwaard van je favoriete strijder. SCARS bevat daarnaast twaalf exclusieve video's om je alvast voor te bereiden op de strijdt die gaat komen.

For Honor verschijnt 14 februari voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. Lees binnenkort meer informatie over de game op Gameliner.

Bron: Persbericht Ubisoft
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot For Honor

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

14 februari 2017

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer