Downloadnieuws: The Flame in the Flood, Dragon Quest VIII, Siegecraft Commander

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Woensdag is de dag die je verlangen naar het weekend alleen maar vergroot, maar wat moet er gespeeld worden dit weekend? Daarom is hier het downloadnieuws waarbij we de nieuwste games en beste aanbiedingen uit de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop op een rij zetten. Deze week laten wij ons licht schijnen op The Flame in the Flood: Complete Edition, Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King en Siegecraft Commander.

PlayStation Store - The Flame in the Flood: Complete Edition

In The Flame in the Flood: Complete Edition bestuur je een meisje die samen met haar hond op hun vlot een rivier afreizen. Onderweg moet je hulpmiddelen bij elkaar verzamelen om te overleven. Onder andere gereedschap en medicijnen zijn nodig om de dag door te komen, want gevaar schuilt om elke hoek. Vermijd vijandige wilde dieren blijf gezond in de gevaarlijke wildernis. De Complete Edition biedt verbeterde gameplay en een Director's Commentary. De game is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4. PlayStation Plus-leden bètalen nu 11.99 euro. Niet leden 14.99 euro.

Nintendo eShop - Dragon Quest VIII: Journey of the Cursed King

Als een tovenaar genaamd Dhoulmagus de magische scepter van het koninkrijk Trodain in handen krijgt, tovert hij de koning en zijn dochter om in een soort trol en paard. Alle wachters van het kasteel zijn versteend, behalve jij. Samen met koning en zijn dochter ga jij op reis om de scepter terug te halen en zo de betovering te verbreken. Onderweg ontmoet je Yangus, Jessica en Angelo die je zullen vergezellen in deze gevaarlijke reis. Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King is vanaf 20 januari te koop in de Nintendo eShop voor de Nintendo 3DS voor 39.99 euro.

Xbox Live Marketplace- Siegecraft Commander

Siegecraft Commander is een real-time strategy game die je alleen kunt spelen, maar ook online gespeeld kan worden. Bouw en creëer ultieme vestigingen en doe dit allemaal met de nodige dosis precisie. Wanneer je jouw torens op de juiste plek bouwt kun je al in het voordeel zijn van je tegenstander. Wanneer je ook nog eens op het juiste moment kiest voor de aanval, dan word je beloont met de overwinning. Siegecraft Commander is nu verkrijgbaar voor de Xbox One voor 19.99 euro.

Lees meer