Screenshots: Ultra Street Fighter II: The Final Challengers aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De ultieme fighting game Ultra Street Fighter II: The Final Challengers is aangekondigd voor de Nintendo Switch. De klassieke game uit de jaren '90 komt in zowel een oud als een nieuw jasje naar de nieuwe console van de fabrikant waar het allemaal begon.

Alle old school vechters zitten ook in deze versie van Street Fighter II. Ultra Street Fighter II: The Final Challengers krijgt echter ook twee 'nieuwe' personages, namelijk: Evil Ryu en Violent Ken. De game stelt spelers in staat om te vechten met klassieke pixel-art sprites voor de nostalgie of voor een meer moderne look die speciaal is ontwikkelt voor de Nintendo Switch. Dankzij de Joy-Con functie is het mogelijk om het gevecht waar dan ook aan te gaan met een andere speler, of om met z'n tweeën de computer af te tuigen. Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar de klassieke franchise komt dus in ieder geval terug naar Nintendo!

Bron: Persbericht Capcom
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer