Nintendo Switch presentatie livestream

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Op vrijdag 13 januari om 05:00 uur Nederlandse tijd zend Nintendo een wereldwijde livestream uit waarin nieuwe details over de Nintendo Switch bekendgemaakt worden. De redactie van Gameliner is vroeg uit de veren om jullie van het laatste nieuws te voorzien, mocht je de presentatie niet live kunnen kijken dan kun je het belangrijkste nieuws later op de website terugvinden. De presentatie gaat ongeveer een uur duren en is in het Engels (in de middag verschijnt de presentatie met ondertiteling).

Tijdens de live presentatie krijgen we mogelijk de precieze releasedatum van de console, de games die gaan uitkomen rond de release van het apparaat en mogelijk krijgen we een prijs van de Nintendo Switch. De vraag die ons in elk geval bezighoudt is, wanneer gaat The Legend of Zelda: Breath of the Wild precies uitkomen?

Daarnaast presenteert Nintendo een nieuwe Nintendo Treehouse, waarin we meer krijgen te zien van de games die uitkomen voor de Nintendo Switch. De Nintendo Treehouse is eveneens live te volgen op Twitch direct nadat de presentatie heeft plaatsgevonden.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer