Downloadnieuws: Saints Row IV: Re-Elected, Guacamelee! en Red Faction Collection

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is woensdag en dat betekent niet alleen het midden van de werkweek, maar ook dat het tijd is voor het downloadnieuws. We kijken hierbij naar de nieuwste games en beste aanbiedingen die te downloaden zijn in de Steam Store, PlayStation Store, Xbox Live Marketplace en Nintendo eShop. Deze week met Saints Row IV: Re-Elected, Guacamelee! Super Turbo Championship Edition en de Red Faction Collection.

Xbox Live Marketplace - Saints Row IV: Re-Elected

In Saints Row IV: Re-Elected wordt de leider van de Saints benoemd tot president van de Verenigde Staten van Amerika. Echt genieten van zijn functie kan hij niet nadat de alien, Zinyak en zijn leger het Witte Huis aanvallen. De president en zijn Saints moeten nu in een simulatie vechten voor hun vrijheid, die van de Aarde en zelfs die van het heelal. Saints Row IV: Re-Elected is nu onderdeel van Deals with Gold en kan worden aangeschaft voor de Xbox One met 75% korting.

Nintendo eShop - Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Gamers die op zoek zijn naar een leuke beat em-up zitten goed met Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. In de game vecht je als de boer Juan Aguacate, die door het Legendarische Luchador masker speciale krachten heeft gekregen. De Super Turbo Championship Edition bevat alle DLC, nieuwe gebieden, vijanden, vaardigheden en meer. Guacamelee! Super Turbo Championship Edition is van 12 januari tot 26 januari in de aanbieding voor de Wii U voor 6,99 euro.

Steam - Red Faction Collection

Deze week is de Red Faction Collection op Steam in de aanbieding voor 11,99 euro. Deze toffe shooter-collectie waarin de omgevingen gesloopt kunnen worden bevat maar liefst vier games en vele extra's. De collectie bestaat uit Red Faction, Red Faction 2, Red Faction: Guerrilla, en Red Faction: Armageddon. Daarnaast is deze collectie voorzien van DLC en de soundtrack van zowel Armageddon als die van Guerrilla.

Lees meer