Screenshots: Nieuwe screenshots Mass Effect: Andromeda duiken op

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Er duiken weer nieuwe screenshots van Mass Effect: Andromeda op. Gisteren is al de releasedatum bekendgemaakt. Nu worden we vandaag weer geteased met uitstekende sfeerbeelden van Mass Effect: Andromeda.

In onderstaande screenshots zien we onder meer een aantal planeten, het nieuwe ruimteschip en wat vijanden. Wij op de redactie zijn razend enthousiast over de aankomende game en kunnen dan ook niet wachten op meer informatie en natuurlijk de game zelf. Ben jij al enthousiast over de nieuwste telg in de Mass Effect-serie? Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maart 2017 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Gameinformer
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer