Mass Effect: Andromeda krijgt een officiële releasedatum in maart

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Mass Effect: Andromeda krijgt een officiele releasedatum voor Europa in maart 2017. De game verschijnt dan voor de Xbox One, PlayStation 4 en de pc. Dit heeft Electronic Arts zojuist laten weten middels een persbericht. Dat de game in het eerste kwartaal van 2017 uit moest komen wisten we al, maar nu weten we ook wanneer.

In de kerstvakantie kregen medewerkers van BioWare een vroege versie van de game mee naar huis om de game nog eens flink onder handen te nemen. De game is nu bijna klaar op enkele puntjes na, maar die zijn zo op te lossen.

Mass Effect: Andromeda verschijnt om precies te zijn op 23 maart op de PlayStation 4, Xbox One en de pc. Electronic Arts heeft aangegeven dat de game vooralsnog niet verschijnt voor de Nintendo Switch, maar wat niet is kan nog altijd komen.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer