Downloadnieuws: Spheroids en Your Star

Geplaatst: 4 januari 2017 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het nieuwe jaar is begonnen en ook dit jaar hebben we elke week een lading downloadnieuws voor jullie in petto. Ook in 2017 komen er iedere week nieuwe games en leuke aanbiedingen naar de Nintendo eShop, PlayStation Store, Xbox Games Store en Steam. Dit betekent dat we weer een aantal games voor jullie op een rijtje hebben gezet die vanaf deze week te downloaden zijn.

Nintendo eShop: Spheroids

Vanaf morgen is de game Spheroids te downloaden voor de Nintendo Wii U. In de game kruip je in de huid van het jongetje Lucas, welke samen met zijn metgezel, de knettergekke wetenschapper Otto, de wereld moet redden van gevaarlijke buitenaardse wezens genaamd de Sferoïden. De game haal je binnen voor slechts 7.99 euro via de Nintendo Wii U eShop.

Steam Store: Your Star

Pc-gebruikers kunnen vanaf deze week weer genieten van een aparte, duistere, maar unieke game. De game Your Star is vanaf nu te downloaden via Steam voor 6,99 euro. Mocht je de game echter snel aanschaffen, dan kun je tot en met 9 januari aanstaande profiteren van vijftien procent korting. In Your Star speel je als een klein jongetje welke opgesloten zit in een spookachtig, groot huis.

Lees meer