Nintendo zet Super Mario Run unlockables op een rijtje

door Michelle Plantinga
 • Bron: My Nintendo News
 • Nintendo zet Super Mario Run-unlockables op een rijtje. Dat de nieuwste en eerste smartphone game van Nintendo groots wordt gedownload wil natuurlijk nog niet zeggen dat iedereen de betaalde versie aanschaft. Om nog duidelijker naar voren te brengen wat de betaalde versie van Super Mario Run unlocked, heeft de uitgever een lijstje met unlockables vrijgegeven.

  Wanneer je 9,99 euro neerlegt voor Super Mario Run unlock je naast de 24 werelden in World Tour ook spookhuis-, airships- en kasteel- experience levels. Daarnaast voegt de betaalde versie nieuwe karakters toe waaronder Luigi, Yoshi, Toadette en Peach.

  De Toad Rally-modus wordt ook uitgebreid met nog meer levels en voegt blauwe, groene en gele Toad's toe aan de game. Deze gekleurde Toad's zorgen ook voor meer gebouwen en decoraties, welke je kunt plaatsen in jouw eigen Super Mario Run-koninkrijk.Ook kun je jouw koninkrijk uitbreiden door een Rainbow Road-brug te plaatsen.  Super Mario Run is sinds 15 december te downloaden voor iOS-apparaten en moet binnenkort uitkomen voor Android-gebruikers.

  Game informatie

  Super Mario Run

   packshot niet beschikbaar
   Platform:
   IOS
   Releasedatum:
   15 december 2016
   Genre:
   Avonturen
   Ontwikkelaar:
   Nintendo
   Uitgever:
   Nintendo

  Reacties

  Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit nieuwsbericht.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked