Gerucht: Batterijduur en meer specificaties Nintendo Switch gelekt

door Rudy Wijnberg
 • Bron: Reddit
 • Wederom steken er geruchten omtrent de Nintendo Switch de kop op, dit keer komt de batterij en prijs aan bod. Vorige week verscheen er al meer informatie omtrent , maar dit nieuws oogt wederom betrouwbaar. Er zijn namelijk documenten van de FCC beschikbaar en een betrouwbare bron, die al eerder informatie heeft gelekt, komt ook met leuk nieuws.

  De vermelden het gebruik van Bluetooth-technologie. Dat de Switch internetmogelijkheden heeft wisten we al, maar het apparaat ondersteund geen 3G, mobiel is het internet dus niet te gebruiken. Wel heeft de Switch WiFi-ondersteuning. Dit kan in zowel de 5 GHz- als in de 2,4 GHz-frequentie. Het belangrijkste nieuws uit de documenten geeft echter aan dat de batterij van de gamepad niet verwisseld kan worden. De levensduur van de Wii U-batterij bleek eerder al problematisch, laten we dus hopen dat dit nieuws niet waar is.  Op doet berucht lekster, Laura Kate Dale een boekje open over de nieuwe console van Nintendo. In een twee uur durende Q&A beantwoord ze onder andere vragen omtrent de batterijduur, opslag, releasedatum en prijs van de console. De Switch gaat zo'n driehonderd dollar kosten en verschijnt volgens Dale op 17 maart 2017. De batterij gaat, zonder speciale instellingen, zo'n drie uur mee. De opslag biedt ruimte voor 32 gigabyte. Bij de launch van de nieuwste telg zijn er ook een aantal third party-games verkrijgbaar. Helaas verschijnt er volgens Dale geen op de releasedatum van de Nintendo Switch.

  Op 13 januari gaat Nintendo een presentatie geven. Hopelijk bieden ze dan wat meer duidelijkheid en helpen ze de geruchten de wereld uit. Wat vind jij van bovenstaande informatie? Valt de batterijduur tegen en line-up tegen? Laat het ons weten in de reacties!

  Reacties

  glembrought (Gast) (28 december 2016 - 14:56)

  hmm nog steeds geen games uit als hij uiteindelijk zijn release krijgt?

  RudeRudeson (28 december 2016 - 15:16)
  RudeRudeson
  • Pwner
  • 451 reacties

   glembrought (Gast) schreef:
    hmm nog steeds geen games uit als hij uiteindelijk zijn release krijgt?


  Er wordt wat gezegd over een Mario-game en een 3 third party exclusives. Verder is het nog giswerk, maar er zijn heus wel een aantal games

  JButter (29 december 2016 - 14:08)
  JButter
  • Hero
  • 634 reacties

  Drie uur maar? Dat valt wat tegen, zeker als je een dergelijk feestje heb als ze in die video lieten zien.

  Duct tape is like the force. It has a light side, a dark side, and it holds the universe together.

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked