Star Wars-actrice Carrie Fisher overleden

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist is Star Wars-actrice Carrie Fisher overleden. Fisher speelde prinses Leia in Star Wars en kreeg een paar dagen geleden een hartaanval op de vlucht naar Los Angeles aan boord van het vliegtuig. Ze heeft helaas maar 60 jaar mogen worden.

Ze reisde de hele wereld over om haar autobiografie, The Princess Diarist, te promoten. Ze onthult in haar boek onder andere dat ze tijdens de eerste Star Wars-film uit 1977 een relatie had met haar tegenspeler Harrison Ford (die toen nog getrouwd was), haar drugverslaving en haar bipolaire stoornis.

Carrie Fisher speelde haar rol nog in Star Wars: Episode VII - The Force Awakens vorig jaar. De wereld reageert geschokt op haar plotselinge overlijden waaronder ook Mark Hamill, beter bekend als Luke Skywalker, die in de film de broer speelt van Leia.

Fisher laat haar dochter en haar 84-jarige moeder achter.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer