Call of Duty: Infinite Warfare dit weekend gratis speelbaar

door Alex Zweers
 • Bron: Eurogamer
 • Dit weekend is gratis speelbaar op de console. Dit heeft Activision Blizzard zojuist bekendgemaakt op hun website en onderstaande trailer op YouTube. De gratis periode begint vanaf donderdag 15 december tot dinsdag 20 december. Alle modi uit de game zijn dan beschikbaar.

  Je kunt de game aanstaande donderdag vanaf 19:00 uur downloaden. De download iets iets van 60 Gigabyte groot en omvat de hele game. Alle modi in de game zijn aanwezig, maar zijn niet volledig speelbaar. Zo zijn de eerste twee levels uit de singleplayer beschikbaar. De multiplayer is ook niet eeuwig speelbaar, want heb je eenmaal level 15 behaald, dan stopt de multiplayer en Zombie-mode kapt bij level 3.  Kun je na het spelen van de proefperiode geen genoeg meer krijgen van de game, dan is het mogelijk om je progressie mee te nemen naar de game indien je deze hebt aangeschaft. De opgepoetste versie van Call of Duty: Modern Warfare maakt geen onderdeel uit van deze proefperiode.

  Call of Duty: Infinite Warfare verscheen op 4 november 2016 voor pc, PlayStation 4 en de Xbox One. De game kreeg van ons 3,5 uit 5 sterren toebedeeld.

  Reacties

  Simon Kayzel (15 december 2016 - 14:06)
  Simon Kayzel
  • Boss
  • 1197 reacties

  Nice, even uitproberen

  Plaats reactie:

   Bold Spoiler
   smili lol puh knipoog confuse boos bloos coool sm_eerie yawnee yes_new nooo shutup punkey winkie huil shocked