Downloadnieuws: Rogue One: Scarif, Shadow Tactics, en Slain: Back from Hell

Geplaatst:
Aangepast: 24 april 2024 21:59

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor een nieuw portie downloadnieuws. Van de nieuwe releases én aanbiedingen maken wij iedere week een selectie voor jullie. De volgende titels zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de PlayStation Store, Xbox Live Marketplace, Steam Store, en Nintendo e-Shop.

PlayStation Store, Xbox Games Store, en Steam: Star Wars Battlefront Rogue One: Scarif

Het uitbreidingspakket, Star Wars Battlefront Rogue One: Scarif, is sinds deze week te downloaden voor gamers met een Season Pass. De DLC voegt nieuwe locaties, wapens, een Star Card en nieuwe Power-ups toe aan de game. Dat is echter nog niet alles. De uitbreiding brengt ook de twee nieuwe karakters, Jyn Erso en Orson Krennic, en de geheel nieuwe gamemodus, Infiltration, naar de game. Rogue One: Scarif is vanaf nu te downloaden voor gamers die in bezit van de Star Wars Battlefront-Season Pass zijn. Spelers zonder Season Pass kunnen twee weken later aan de slag met Rogue One: Scarif. Vanaf deze week is ook de gratis Battlefront - Rogue One: X-Wing VR-missie voor de PlayStation VR te downloaden.

Steam Store: Shadow Tactics: Blades of the Shogun

Shadow Tactics: Blades of the Shogun is sinds eergisteren aan te schaffen via Steam. Het gaat hier om een tactische game die zich afspeelt in Japan tijdens de Edoperiode. Vijf rebellen nemen het op tegen de nieuwe shogun. Elk van deze karakters hebben hun eigen buitengewone talenten. Hayato is de lenige ninja van het team. Samoerai Mugen is de krachtpatser binnen de eenheid. Aiko leidt vijanden af door zichzelf te camoufleren. Yuki gebruikt vallen om vijanden uit te schakelen en tenslotte hebben we de scherpschutter Takuma. De game is overigens tot 13 december 2016 met tien procent korting te verkrijgen.

PlayStation Store: Slain: Back from Hell

Om de retrosfeer er een beetje in te houden, komt de game Slain: Back from Hell nu ook naar de PlayStation 4. In de game speel je als Bathoryn, welke een zware taak op zich neemt. Hij moet namelijk zes vervloekte rijken redden van een duistere ondergang. Dit doet hij onder het genot van een lekkere vlotte heavy metal-soundtrack. De game is al een poosje verkrijgbaar op Steam en sinds eind oktober op de Xbox One, maar is nu dus ook voor €14,99 te downloaden in de PlayStation Store.

Lees meer