Video: Free-to-play-game Dreadnought komt naar de PlayStation 4

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sony PlayStation heeft tijdens de PlayStation Experience de nieuwe free-to-play-game, Dreadnought aangekondigd. In de nieuwe game ben jij de bevelhebber over een heuse floot ruimteschepen en knok je je een weg naar de top van de keten.

Dreadnought wordt volgend jaar exclusief uitgebracht op de PlayStation 4. In de game krijg je de controle over een floot waarmee jij je tegenstander aan gruzelementen moet schieten. Je krijgt keuze uit vijf verschillende klasses, dit zijn welteverstaan: heavy, assault, sniper, support en scout. Daarbij zijn alle schepen naar hartenlust aan te passen met verschillende patroontjes. De game draait volledig om tactiek. Het is dus van groot belang dat je goed samenwerkt met je medespelers want alleen zo kan je de winst binnenslepen.

Dreadnought staat gepland voor een release in 2017. Daarbij gaat er in 2017 een gesloten bèta van start. Inschrijven voor deze bèta is mogelijk op: www.dreadnought.com/ps4.

Bron: PlayStation Blog
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer