Video: The Last Guardian krijgt laatste sfeervolle trailer

Geplaatst: 5 december 2016 16:05
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Vlak voor de release krijgt het langverwachte The Last Guardian nog een trailer. In de trailer zien we wederom de kleine jongen en zijn uit de kluiten gewassen huisdier, Trico. Het is haast een wonder te noemen dat de game überhaupt nog uitkomt, The Last Guardian is namelijk al zeven jaar in ontwikkeling!

Het is een game waar veel fans al jaren op zitten te wachten. Na ICO en Shadow of the Colossus kunnen we eindelijk The Last Guardian in de kast plaatsen. De game is onderhand meerdere keren uitgesteld, maar nu komt de game dan toch echt op 6 december in de schappen. Onderstaande trailer is gedurende de PlayStation Experience getoond. Tijdens dit event zijn meerdere onthullingen geweest, waaronder: Crash Bandicoot, The Last of Us part 2 en een nieuwe DLC voor Uncharted 4.

The Last Guardian verschijnt morgen op 6 december exclusief op de PlayStation 4. Kijk jij er naar uit om aan de slag te gaan met Trico?

Bron: YouTube
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer