Video: Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Zojuist is Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series aangekondigd door Telltale Games tijdens The Game Awards gisternacht. Het is eigenlijk geen verrassing meer, want eerder werd het bestaan van de game gelekt. Naast de aankondiging is er ook een teaser trailer vrijgegeven. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

Het bestaan van de game werd vorige maand verklapt door een lijst van de Amerikaanse vakbond SAG-Aftra. Op deze lijst stonden alle stemacteurs die hun werk hadden neergelegd en aan welke projecten ze werkte. In het voorjaar van 2015 kondigde Telltale en Marvel al een samenwerking aan voor één van hun superheldenseries. Nu is het officieel en kunnen we binnenkort genieten van een vijfdelige serie van Guardians of the Galaxy.

Guardians of the Galaxy verschijnt waarschijnlijk volgend jaar in vijf afleveringen en komt naar pc, consoles en mobiele apparaten.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer