Downloadnieuws: INSIDE, Unravel en Darksiders Madness

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en dat betekent zoals altijd een verse portie downloadnieuws. We lichten een aantal pareltjes toe uit de PlayStation Store en Steam Store. Dit kunnen digitale games zijn, downloadbare content of exclusieve aanbiedingen. Deze week zijn onder andere Unravel en Inside met flinke kortingen binnen te hengelen.

PlayStation Store: Inside

Indie-ontwikkelaar Playdead, beter bekend van LIMBO, heeft dit jaar een nieuwe game uitgebracht. De game staat bekend onder de naam: INSIDE. Je bestuurt in INSIDE een klein jongetje die zich een weg baant door dichte bossen, vijandelijke omgevingen, en moderne kantoorgebouwen. In onze review kreeg de pc-versie maar liefst vier van de vijf felbegeerde gouden sterren. Deze week is de indiegame afgeprijsd in de PlayStation Store van 19,99 euro naar 8,99 euro tot 2 december aanstaande. Wees er dus snel bij!

PlayStation Store: Unravel

Een andere indiegame die de moeite waard is om te vermelden, is Unravel. De game is uitgegeven door Electronic Arts en is ontwikkeld door de Zweedse indiestudio, Coldwood Interactive. De game is begin dit jaar uitgekomen voor de consoles en pc. Unravel kreeg van ons 4,5 uit 5 sterren toebedeeld in onze review. In de game ga je met Yarny op missie om verbroken relaties te herstellen. Het rode garen symboliseert de liefde en band tussen mensen. De game is voor 7,99 euro verkrijgbaar. De aanbieding duurt nog tot 2 december aanstaande, dus hengel die game binnen met een lekkere korting nu het nog kan.

Steam Store: Darksiders Madness

Darksiders Warmastered Edition verscheen gisteren op Steam voor de pc. De game is nu op Steam verkrijgbaar voor nog geen 3,99 euro. Je moet wel snel zijn, want de aanbieding geldt tot morgenavond 19:00 uur. Naast Darksiders Warmastered Edition, is ook de Darksiders Franchise Pack verkrijgbaar voor 9,99 euro. De Darksiders Franchise Pack bevat: Darksiders II Deathinitive Edition, Darksiders II Deathinitive Edition Soundtrack en de Darksiders Warmastered Edition.

Dit was alweer het downloadnieuws van deze week. Heb je een pareltje gespot op één van de digitale kanalen en wil je het delen met onze community? Laat je reactie dan hieronder achter.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer