Nieuwe Battlefield op zijn vroegst in 2018

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Een nieuwe Battlefield kunnen we op zijn vroegst in 2018 verwachten. Dit heeft Black Jorgensen, financieel directeur bij Electronic Arts, laten weten in een gesprek tegenover de investeerders. Met Star Wars Battlefront 2 hoopt de Amerikaanse uitgever het gat te vullen in het najaar van 2017.

Hij heeft verder nog laten weten dat ze het Ultimate Team-model van EA Sports voor in de Battlefield-serie willen gaan gebruiken. Hoe dit er dan uit moet komen te zien is niet bekendgemaakt. Mogelijk gaan we hier meer over horen en zien op de E3 van 2017.

Battlefield 1 werd erg positief ontvangen door de community. De game kreeg van ons 4,5 gouden sterren toebedeeld in onze review.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer