Speel Steep in het weekend van 18 november in open bèta

Geplaatst:
Aangepast: 13 mei 2018 21:35

Speel Steep in het weekend van 18 november in een open bèta op de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. Ubisoft heeft dit zojuist aangekondigd middels een persbericht. Kun je niet wachten? Dan kun je je ook inschrijven voor de Early Access bèta weekend vanaf 9 november. Dit geeft je alvast toegang tot de game in het weekend van 10 tot 14 november tot dit winters avontuur.

Je kunt je alleen op de officiële website van Steep (en Ubisoft) inschrijven om kans te maken op een vroegtijdige toegang tot de game. In de wereld van Steep beleef je talloze uitdagingen om te voltooien. Er zijn drie van de zeven regio's geïnspireerd door de Alphen beschikbaar tijdens de twee bètafases.

Steep moet 2 december aanstaande uitkomen voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Steep

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

2 december 2016

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer