GTA Online-spelers ontvangen nieuwe content en gratis GTA Dollars

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

GTA Online-spelers ontvangen nieuwe content en gratis GTA Dollars. De content bestaat onder andere uit nieuwe voertuigen, waaronder de LCC Sanctus Halloween-motor met een lichtgevende schedel als koplamp.

De LCC Sanctus motor is vanaf morgen verkrijgbaar samen met klassieke GTA Online Halloween voertuigen en items. Naast deze content krijgt de game ook de Lost vs Damned modus. Hierin vechten de leden van de Devils tegen de Angels om zo te laten zien wie de baas is. Deze modus heeft een dag-en-nacht cyclus die om de 60 seconden veranderd. De Devils ontvangen in de nacht Armor, Health en beter wapens, terwijl de Angels deze bonussen overdag krijgen.

Naast de Halloween-content en de nieuwe modus is er nog meer voor GTA Online-spelers. Zo is de Pegassi Vortex motor nu verkrijgbaar bij Southern San Andreas Super Autos. Verder viert Rockstar de derde verjaardag van GTA Online en dit doet de ontwikkelaar door het weggeven van GTA Dollars. Spelers die voor 31 oktober inloggen krijg op 4 november 250.000 GTA Dollars op hun Maze Back-account gestort. Tot slot krijgen spelers tot en met 7 november dertig procent korting op diverse voertuigen en items.

Bron: Rockstar
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Grand Theft Auto Online

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

1 oktober 2013

Ontwikkelaar

Rockstar North

Gameliner Awards

-

Lees meer