Nintendo Switch wordt niet met verlies verkocht

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Nintendo Switch wordt niet met verlies verkocht. Dit heeft de grote baas van Nintendo, Tatsumi Kishima, laten weten tijdens de financiële briefing. De Japanse consolegigant verwacht ongeveer 2 miljoen stuks van de console beschikbaar te hebben bij de lancering van het apparaat in maart volgend jaar.

De console wordt zonder verlies verkocht, dat weten we in elk geval zeker. Nintendo houdt wel rekening met de wensen van de consument heeft Kishima laten weten. De adviesprijs en specificaties worden dit jaar niet meer vrijgegeven heeft Nintendo eerder al laten weten. De games worden ook pas volgend jaar aangekondigd. The Legend of Zelda Breath of the Wild en Just Dance 2017 zijn in elk geval al bevestigd.

De Nintendo Switch moet volgend jaar in maart verschijnen. Nintendo heeft in het verleden vaker aangegeven dat ze gamen bètaalbaar willen houden voor iedereen. Voor hoeveel euro denk jij dat de console over de toonbank gaat?

Bron: DualShockers
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer