Sony kondigt twee third-party pro controllers aan voor PlayStation 4

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Sony heeft op de officiële PlayStation Blog twee third-party pro controllers aangekondigd voor de PlayStation 4. Sony is de samenwerking met Razer en Nacon aangegaan. De controllers zijn officieel gelicenseerd dit betekent dat ze een stickertje mogen dragen met het PlayStation-logo en dat Sony de controllers erkent als betrouwbaar.

De Razer Rajiu lijkt ergens veel op de Xbox One controller. Wat duidelijk zichtbaar is aan de controller is de audioknoppen aan de onderkant van de controller. De controller heeft twee extra triggers aan de boven en achterkant van de controller. De tweede controller is de Nacon Revolution. De controller ziet er iets simpeler uit als de Razer-controller en heeft vier extra buttons op de controller zitten die je afzonderlijk kunt aanpassen.

Voor allebei de controllers is nog geen officiële releasedatum aangekondigd.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer