Turtle Rock stopt support en onwikkeling voor Evolve

Geplaatst: 27 oktober 2016 07:40
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ontwikkelaar Turtle Rock stopt met de support en ontwikkeling voor Evolve. Dit heeft de ontwikkelaar op hun website laten weten. Turtle Rock bedankt 2K Games en THQ voor de mogelijkheden die zij hebben gekregen om deze game te mogen maken.

Evolve kwam uit als volwaardige game, maar door het gebrek aan succes maakte de ontwikkelaar de game free-to-play. Helaas is dit ook niet helemaal wat het moest zijn, daarom hebben ze besloten om te stoppen met de ontwikkeling en support voor de game. De servers van de game blijven nog wel online.

Evolve is een a-symmetrische shooter voor vier personen. Eén iemand speelt als de monster en de andere drie zijn een team waarin iedereen een andere taak heeft. Het concept is uniek, alleen de multiplayer werkt niet goed.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer