Downloadnieuws: Dark Souls III DLC, Batman - The Telltale Series Ep. 3 en Slender

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is donderdag en zoals gebruikelijk is het tijd om het downloadnieuws door te nemen. Hierbij kijken we naar de nieuwste digitale games, DLC en aanbiedingen die er te vinden zijn in de Nintendo eShop, Xbox Live Store, PlayStation Store en Steam Store. Deze week zijn onder andere de DLC voor Dark Souls III en een nieuwe episode voor Batman - The Telltale Series verkrijgbaar.

Steam, PSN, Xbox Live - Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Ashes of Ariandel is het eerste grote DLC-pakket voor Dark Souls III. Hierin duik je in een mysterieus schilderij, dat is gemaakt om ongewenste wezens in op te sluiten. De DLC bevat een nieuw verhaal, een ijskoude locatie, nieuwe wapens, spreuken en vijanden. Ook worden Undead Matches aan Dark Souls III toegevoegd, waarmee spelers het in free-for-all of team-based wedstrijden tegen elkaar opnemen. Ashes of Ariandel is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De DLC kost los 14,99 euro, maar is ook onderdeel van de Season Pass (24,99 euro) die daarnaast toegang geeft tot het tweede DLC-pakket.

Steam, PSN, Xbox Live - Batman - The Telltale Series Episode 3: New World Order

Fans van Batman en Telltale-games kunnen nu aan de slag met Batman - The Telltale Series Episode 3: New World Order. In deze episode probeert Bruce Wayne / (spoiler alert) Batman meer te weten te komen over de mysterieuze Children of Arkham. Spelers komen ook meer te weten over Selina Kyle en daarnaast is de grote verandering van Harvey Dent te zien. Batman - The Telltale Series Episode 3: New World Order is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

PSN, Xbox Live - Slender: The Arrival

Het is bijna Halloween en daarom zijn er diverse horrorgames in de aanbieding in de PlayStation Store en Xbox Live Marketplace. Een van deze griezelgames is Slender: The Arrival. Dit deel bevat twee compleet nieuwe levels, een nieuwe verhaallijn en betere graphics. In de game moet je opdrachten voltooien terwijl de Slenderman constant op de loer ligt. Slender: The Arrival is met 50% korting aan te schaffen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer