Downloadnieuws: Batman: Return to Arkham, Exist Archive, en Fire: Ungh's Quest

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is weer donderdag en dat betekent dat het tijd is voor het downloadnieuws. Van de nieuwe releases én aanbiedingen maken wij een selectie voor jullie. Deze titels zijn vanaf deze week verkrijgbaar in de PlayStation Store, Xbox Live Marketplace, Steam Store, en Nintendo e-Shop.

PlayStation Store en Xbox Games Store: Batman: Return to Arkham

Batman: Return to Arkham is vanaf vandaag te downloaden via de PlayStation Store en Xbox Games Store. Het gaat hier om een bundel van twee games. Batman: Return to Arkham bestaat namelijk uit de HD-versie van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City met daarbij alle bijbehorende uitbreidingen die ooit zijn uitgekomen. Om terug te kunnen keren naar Arkham moet je er wel voor zorgen dat je online portemonnee is aangevuld tot en met €49,99.

PlayStation Store: Exist Archive: The Other Side of the Sky

Exist Archive: The Other Side of the Sky is een nieuwe titel van de ontwikkelaar Tri-Ace, mede bekend dankzij de gameseries Valkyrie Profile en Star Ocean. In de game sterven twaalf jongeren welke na hun dood plots ontwaken in de onderwereld Planet Protolexa. Van deze twaalf jongeren kunnen er slecht elf weer sterfelijk worden. Eén van de jongeren moet dus achterblijven, maar wie? Ontdek het in de nieuwe game Exist Archive: The Other Side of the Sky, welke vanaf nu te downloaden is voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. PlayStation Plus-leden kunnen de game met korting aanschaffen.

Nintendo eShop: Fire: Ungh's Quest

Deze week keren we terug in de tijd met Fire: Ungh's Quest. Deze nieuwe downloadbare titel voor de Nintendo Wii U neemt ons namelijk mee naar het stenen tijdperk. De chaotische Neanderthaler Ungh heeft er voor gezorgd dat het kampvuur uitgaat en moet nu kosten wat het kost er voor zorgen dat hij nieuw vuur vindt. Dit doet hij door allerlei puzzeltjes op te lossen en locaties te ontdekken. Fire: Ungh's Quest is vanaf vandaag te downloaden voor €9.99 via de Nintendo Wii U eShop.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer