Ubisoft-baas laat zich opnieuw positief uit over Nintendo NX

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Yves Guillemot, de grote baas van Ubisoft, heeft zich opnieuw positief uitgelaten over de Nintendo NX. Hij denkt dat Nintendo met de nieuwe console weer kan concurreren met de PlayStation 4 en de Xbox One. Dit heeft hij gisteren gezegd tegen de aandeelhouders van het bedrijf.

We weten inmiddels allemaal dat de Wii U geen succesvolle console voor de Japanse consolegigant is geweest. De Wii U verkoopt helaas voor geen ene meter. De Nintendo 3DS verkoopt nog steeds lekker. De beste man denkt dat met de komst van de Nintendo NX het Japanse bedrijf weer helemaal meedoet aan de race.

Guillemot, die al met de console aan de slag heeft kunnen gaan, laat weten dat het systeem makkelijk in gebruik is en een totaal nieuwe ervaring biedt aan gamers. Nintendo heeft nog niet zoveel over de nieuwe console losgelaten, behalve dat de nieuwe console ergens in maart 2017 moet uitkomen.

Bron: Twitter
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer