Roadmap van Forza Horizon 3-DLC bekend

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Microsoft heeft de roadmap van de gepland DLC-pakketten voor Forza Horizon 3 bekendgemaakt. Het eerste DLC-pakket verschijnt eind van het jaar. Van de tweede DLC is vooralsnog geen releaseperiode bekend. Als je groot fan van de serie bent, kun je (uiteraard) een Expansion Pass aanschaffen. Helaas zijn verdere inhoudelijke details nog niet bekend.

De Expansion Pass geeft toegang tot beide DLC's en kost 34,99 dollar. Als je in het bezit van de Ultimate Edition bent, krijg je tien euro korting. In dit geval moet je er wel voor zorgen dat je de Expension Pass dit jaar nog koopt. Echter zijn de individuele kosten van beide DLC's nog onbekend. Vermoedelijk, en dit is slechts speculatie, kosten de pakketten 20 dollar per stuk - zodat je met een Expansion Pass een kleine korting hebt.

Forza Horizon 3 is vanaf 27 september (morgen) verkrijgbaar voor de pc (via Xbox Play Anywhere) en Xbox One. Als je de Ultimate Edition aangeschaft hebt, kun je al aan de gang. Ga jij de DLC-pakketten aanschaffen? Laat het ons weten!

Bron: Xbox Achievements
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Forza Horizon 3

Series

Forza

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One

Releasedatum

27 september 2016

Ontwikkelaar

Turn 10 Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer