Downloadnieuws: Agent 47, Deadpool, en een koninklijk avontuur

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

We zijn alweer aanbeland bij de donderdag en uiteraard is het dan tijd voor het downloadnieuws. We kijken hierbij naar de nieuwste digitale games, DLC en aanbiedingen die er te vinden zijn in de Nintendo eShop, Xbox Live Store, PlayStation Store en Steam Store.

Steam, PSN, Xbox Live: HITMAN - Episode 5: Colorado

Hitman is alweer toe aan zijn vijfde episode en hierin reist Agent 47 af naar Amerika. Hij brengt een bezoekje aan een verlaten boerderij in Colorado. Hier traint een privé-leger dat niet veel goeds van plan is. Aan Agent 47 de taak om dit leger te ontregelen door vier belangrijke personen om te leggen. De episode bevat naast een nieuwe locatie 70 nieuwe challenges, nieuwe Opportunities, wapens en gadgets. Hitman: Episode 5 is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De episode is onderdeel van de Season Pass en kost los 14,99 euro.

Steam: Deadpool

Mocht je na het zien van de film Deadpool zelf ook in de huid van deze antiheld willen kruipen, dan kan dat. In 2013 verscheen de vermakelijke actiegame met gelijknamige titel. In de game vecht en schiet Deadpool zich een weg door hordes vijanden. Uiteraard vliegen Deadpool's bekende one-liners je om de oren. Mocht je even niet zo goed presteren in een level, dan krijg je dat ook zeker van hem te horen. Deadpool is tot 3 oktober in de aanbieding voor de pc voor 14,99 euro.

Steam, PSN, Xbox Live: King's Quest - Episode 4

Fans van King's Quest kunnen nu aan de slag met Episode 4: Snow Place Like Home. In deze episode denkt Koning Graham terug aan alle keren dat hij Prins Alexander moest redden uit het bevroren kasteel van Koningin Icebella. King's Quest - Episode 4: Snow Place Like Home is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. De episode is onderdeel van de Season Pass, maar ook los verkrijgbaar voor 9,99 euro.

Lees meer