september update Street Fighter V voegt Urien toe en meer

Geplaatst: 23 september 2016 11:55
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De september update van Street Fighter V voegt Urien toe en meer. De nieuwe update van de 2D-fighter game van Capcom voegt één nieuwe speelbare vechter toe, een systeem om makkelijker Fight Money te verzamelen, een nieuwe side modus en nog meer.

De nieuwe speelbare vechter is een oude bekende uit Street Fighter III: 2ND Impact, Urien. Gekleed in een pinstripe pak en met een sinistere lach keert hij dus nu terug naar Street Fighter V. Met zijn Dominating Light, hoge schade combo's en langzame projectielen, is Urien een geduchte tegenstander.

Daily Targets zijn toegevoegd aan de game. Door deze Daily Targets te voltooien is het mogelijk om sneller Fight Money op te sparen. De beloningen liggen tussen de 100 en 5000 Fight Money, dus het is wel de moeite waard om te doen. Er zit wel een tijdlimiet aan de Daily Targets dus je moet ingelogd zijn om de beloning op te kunnen halen.

Daarnaast is een nieuwe modus toegevoegd, de zogeheten Versus CPU Mode laat je je combo's en aanvallen oefenen op de CPU's voordat je online op zoek gaat naar tegenstanders. Enviromental Kills zijn nu beschikbaar op alle stadia die beschikbaar waren bij de release. Om je tegenstanders nog iets meer te vernederen.

Naast alle grote updates zijn er ook nog een paar kleine veranderingen. De profielen van de vechters zijn geüpdatet en stat tracking is nu beschikbaar. Er komen meer kleuren voor de standaard en battle customes voor alle bevestigde DLC karakters, deze worden ook toegevoegd aan de Season Pass. Bestaande en toekomstige Premium costumes krijgen ook meer kleuren. Mocht je deze al gekocht hebben, dan krijg je de nieuwe kleuren met terug werkende kracht. Ook zijn de gewoonlijke gameplay verbeteringen en bug fixes uitgevoerd.

Street Fighter V is reeds verkrijgbaar voor de pc en PlayStation 4.

Bron: Persbericht Capcom
Lees meer