Downloadnieuws: Schieten, jagen en nog meer schieten

Geplaatst: 22 september 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Ja, ja, het is tijd voor het downloadnieuws van deze week. Zoals altijd struinen wij de virtuele winkels af voor de leukste aanbiedingen. Wij doken de PlayStation Store, Xbox Live Marketplace, Steam Store, en Nintendo e-Shop voor je in. Ditmaal zijn wij met onderstaande titels weer opgedoken.

Nintendo e-Shop: Paranautical Activity

In Paranautical Activity worden bekende FPS-elementen van titels als DOOM en Quake gecombineerd met gerandomiseerde levels zoals je bij bijvoorbeeld Spelunky tegenkomt. Dit alles in een pixelachtig jasje. Makkelijke en moeilijke kamers worden willekeurig met elkaar afwisselt. Met andere woorden, je weet nooit waar je aan toe bent. Vind de verborgen levens, versla meer dan veertig (eind)bazen en kom als held over de eindstreep. Tot en met 6 oktober bètaal je voor Paranautical Activity slechts 4,99 euro in plaats van 9,99 euro.

PlayStation Store - Far Cry Primal

Ga terug de oertijd in met Far Cry Primal. In Far Cry Primal kruip je in de huid van Takkar en waan je je in een wereld vol mammoeten, sabeltandtijgers en andere dieren. Jagen staat centraal; jij jaagt op dieren, maar dieren jagen ook op jou. Voor de echte gamers kun je kiezen voor de modus Permadeath waarin je over één leven beschikt. In onze review is Far Cry Primal goed voor vier van de vijf felbegeerde sterren. In de PlayStation Store koop je de game ook nog eens met 68% korting. In plaats van 69,00 euro bètaal je 21,99 euro.

Xbox Live Marketplace - Just Cause 3

Even zorgeloos door de lucht zwemen om vervolgens de keiharde actie in te duiken. In Just Cause 3 is zo'n beetje alles mogelijk. Als Rico Rodriguez neemt je het op tegen de dictator General Di Ravello. Hiervoor heb je, uiteraard, een arsenaal aan wapens tot je beschikking. In de tussentijd heb je wellicht de kans om meer dan 400 km² terrein te verkennen en je gadgets als de grappling hook en wingsuit eens uit te proberen. Wat je ook doet, doe het met granaten. Xbox Live Gold-leden profiteren van 60% korting. Dankzij de korting koop je de game voor 28,99 euro in plaats van 69,99 euro.

Lees meer