DICE gaat Battlefield 1 aanpassen naar aanleiding van bèta

Geplaatst: 21 september 2016 10:40
Aangepast: 13 mei 2018 21:37

DICE gaat Battlefield 1 aanpassen naar aanleiding van de bèta. Er is veel feedback van spelers verzameld en volgens Daniel Berlin, lead world designer van Battlefield One, gaan ze daar wat mee doen.

Als eerste op de gegeven lijst is de Conquest Mode. Niet langer gaan alleen de objectives meetellen voor de eindscore van deze modus. Ook het aantal kills dat je behaald gaan de eindscore van een Conquest match beïnvloeden. De Rush Mode wordt ook niet met rust gelaten en ondergaat ook een aantal tweaks om de ervaring te verbeteren voor de gamers.

Daarnaast wordt er ook gewerkt aan het balanceren van de wapens en voertuigen. Eerder was al bekendgemaakt dat de Light Tank aangepast ging worden naar aanleiding van de feedback van de spelers. Maar ook de paarden moeten er aan geloven. Op dit moment kunnen ze nog iets te goed tegen kogels. Ook wordt er gekeken naar tools om de tanks eerder uit te kunnen schakelen.

Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: DualShockers
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield 1

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

21 oktober 2016

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer