Valve gooit ontwikkelaar Digital Homicide van Steam

Geplaatst: 19 september 2016 13:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Valve gooit ontwikkelaar Digital Homicide van Steam. Valve laat weten dat de ontwikkelaar zich abnormaal agressief gedroeg naar consumenten op het populaire downloadkanaal.

Doug Lombardi, marketingbaas bij Valve, laat weten dat ze daarom geen zakendoen met ontwikkelaar Digital Homicide. Ze hebben zich volgens Lombardi abnormaal agressief gedragen tegenover gebruikers op Steam. De ontwikkelaar probeert al een tijd honderd Steam-gebruikers aan te klagen voor zo'n 18 miljoen dollar en ook hebben ze maandenlang gamejournalist Jim Sterling, nadat hij kritiek had op één van hun games, lastiggevallen.

Valve heeft ballen getoond en gooit alle games (ongeveer 25 stuks) van de ontwikkelaar van Steam. Digital Homicide heeft inmiddels Valve weer aangeklaagd. Ze hadden de honderd gebruikers die ze wilde aanklagen netjes gemeld bij Valve, maar ze kregen niet wat ze wilde. De ontwikkelaar had de persoonsgegevens nodig van deze gebruikers om ze aan te klagen, maar Valve wilde daar niet aan meewerken. Digital Homicide laat weten dat het voornamelijk doodsbedreigingen zijn die ze wilde aanpakken.

Bron: TechRaptor
Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer