Video: Muzikale nieuwe beelden God Wars: Beyond Time onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Japanse trailers blijven maar binnenstromen vandaag! Dit keer gaat het om God Wars: Beyond Time, een JRPG ontwikkeld door Kadokawa. Naast nieuwe beelden wordt er ook wat nieuwe informatie gedeeld.

Zo wordt de releasedatum bekendgemaakt tijdens de Tokyo Game Show, welke van 15 t/m 18 september plaatsvindt. Tevens wordt er 5 september een demo uitgebracht, exclusief voor het Japanse PlayStation Network.

Het spel draait om conflicten in het oude Japan. Er zijn drie locaties: Sea Nation of Hyuuga Country, Forest Nation of Fuji Country, en Iron Nation of Izumo Country. De game bestaat uit een mix van Japanse volksverhalen en sprookjes.

Opvallend is dat de video is voorzien van Engelse ondertitels. Dit gebeurt natuurlijk wel vaker, maar meestal worden deze ondertitels pas toegevoegd als de game wat verder is ontwikkeld. Dit laat dus duidelijk zien dat de game in het westen wordt uitgebracht. Goed nieuws voor ons dus!

God Wars: Beyond Time komt waarschijnlijk dit najaar uit voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita. De daadwerkelijke (Europese) releasedatum is nog niet bekend.

Bron: DualShockers
Lees meer